У Києві продали три торгові місця біля метро за рекордну суму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві продали три торгові місця біля метро за рекордну суму

Казна та Політика
1033
Київська влада відзвітувала про успішну реалізацію трьох лотів на розміщення пересувних торгових майданчиків біля станції метро «Печерська» в центрі столиці. Сумарно на аукціоні підприємці виклали за право торгувати з коліс понад 2,6 млн грн. А раніше в міськадміністрації повідомляли про успішний продаж з аукціону торгового місця на Бессарабському ринку.
Зокрема, один лот біля виходу з метро був проданий за 1,012 млн грн., другий – за 920 тис. грн., а за третій виручили 760 тис. грн. Правда, чиновники не уточнили, на який термін бізнесмени викупили право торгувати біля підземного переходу. Зате поділилися планами розширити пілотний проект на всі інші локації в місті.
За словами першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника, місто розробило алгоритм проведення торгів. За яким підприємці зможуть в рівних умовах боротися на аукціоні за право розміщувати свої пересувні точки в столиці.
При цьому чиновник не став повідомляти ні імен переможців торгів, ні розповідати про сферу бізнесу, який вони представляють. Хоча з ролика, розміщеного прес-службою КМДА на офіційному сайті адміністрації, можна припустити, що підприємці-мільйонери сколотили капітал на пристрасті киян до кави і фастфуду.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас