СЕТАМ продає за борги "Іллічівський ЗБК" за 247,8 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СЕТАМ продає за борги "Іллічівський ЗБК" за 247,8 млн грн

Фондовий ринок
290
Виконавча служба Міністерства юстиції продає в системі ДП “СЕТАМ” комплекс будівель Іллічівського заводу залізобетонних конструкцій (с.Малодолинське Одеської області) за стартовою ціною в 247,8 млн грн.
“Іллічівський ЗБК – перспективне підприємство, як з точки зору потужностей, так і з позиції стратегічного розташування. Залізнична колія зв’язує завод зі станцією “Іллічівськ” і Чорноморським морським торговим портом”, – цитується в повідомленні прес-служби генеральний директор СЕТАМ Віктор Вишнєв.
Згідно з повідомленням, торги по лоту заплановані на 2 травня 2018 року, гарантійний внесок становить 12,4 млн грн, крок аукціону – 2,5 млн грн.
Як вказується в оголошенні, майновий комплекс включає цехи, адміністративні та побутові будівлі, гаражі та склади на ділянці площею 16,9 га.
Завод займається виробництвом будвиробів з бетону, бетонних сумішей, готових для використання, деталей стін і перегородок, залізобетонних конструкцій, залізобетонних плит, оптовою торгівлею будівельними матеріалами.
ПАТ “Іллічівський завод ЗБК” (Одеса) зареєстровано в 1995 році. За даними інформаційної бази Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), власником 77% акцій ПАТ на четвертий квартал 2017 року було ТОВ “Агропродукт” (Одеса, в стані припинення). Кінцевий бенефіціар ПАТ невідомий.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас