Українці зареєстрували в Естонії найбільшу кількість компаній карткою е-резидента — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці зареєстрували в Естонії найбільшу кількість компаній карткою е-резидента

Фінтех і Картки
667
Громадяни України стали лідерами по реєстрації компаній карткою електронного резидента в Естонії, оформивши таким чином 423 компанії, повідомив керівник талліннського офісу юридичної фірми “Ільяшев і Партнери” Віталій Галицьких.
“Українці зараз на першому місці за такими реєстраціями – 423 компанії, притім що картку е-резидента в Естонії отримали 2131 громадянин України – за цією кількістю ваша країна третя після фінів і росіян. Громадяни Фінляндії, для порівняння, оформили 315 компаній картою е- резидента, Німеччини – 311. Попит на це зростає”, – сказав він в інтерв’ю агентству “Інтерфакс-Україна”.
В цілому в Естонії карткою е-резидента оформлено 3,444 тис. компаній, тоді як ще в листопаді 2017 року кількість таких компаній досягла 3 тис.
“Картка е-резидента не дає податкового резидентства або права на в’їзд до Естонії, але дозволяє скористатися всіма державними послугами, такими як реєстрація компанії онлайн, онлайн банкінг, підписувати договори електронним підписом, подавати клопотання онлайн, 99% всіх державних послуг можна отримати онлайн, картка е-резидента відкриває державні послуги Естонії для всього світу. Це і приваблює український бізнес”, – пояснив В.Галицький.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас