Програми фінансування енергоефективних проектів презентував Райффайзен Банк Аваль у Дніпрі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Програми фінансування енергоефективних проектів презентував Райффайзен Банк Аваль у Дніпрі

Особисті фінанси
53
ніпро. 2 квітня. — Дніпропетровська обласна дирекція Райффайзен Банку Аваль узяла участь у конференції-виставці «Економія. Екологія. Ефективність. Співпраця заради сталого розвитку регіону», що відбулася у Дніпрі на минулому тижні.
Захід став частиною проекту, реалізованого Дніпропетровською торгово-промисловою палатою разом із обласною владою за підтримки Програми сприяння зеленій модернізації української економіки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Уряду Німеччини з 2014 по 2018 рік. Проект передбачає просування впровадження ефективних технологій, рішень, послуг у сфері «зеленої» економіки, що дозволяють скоротити споживання ресурсів та негативний вплив виробництва на навколишнє середовище при збереженні його економічної ефективності.
У конференції взяли участь понад 200 учасників. Райффайзен Банк Аваль презентував їм програму фінансування «Енергоефективні рішення» — умови та переваги залучення фінансування для реалізації енергоефективних ініціатив підприємств.
Програму банку спрямовано на підвищення ефективності використання енергії, зменшення витрат для бізнесу. Її розроблено для компаній, що працюють у різних галузях: агровиробництво та переробка, харчова промисловість, виробництво товарів повсякденного вжитку, роздрібна і оптова торгівля продуктами харчування та лікарськими засобами, виробництво фармацевтичних препаратів тощо.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас