У КМДА повідомили, чи будуть виплачувати традиційну одноразову матдопомогу пільговим категоріям до Великодня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У КМДА повідомили, чи будуть виплачувати традиційну одноразову матдопомогу пільговим категоріям до Великодня

Казна та Політика
700
Київська міська державна адміністрація не має наміру виплачувати традиційну одноразову матдопомогу пільговим категоріям киян з нагоди святкування Великодня.
Про це повідомив директор департаменту соціальної політики Київміськадміністрації Юрій Крикунов.
“Цього року матеріальна допомога за кошти бюджету виплачуватися не буде”, – повідомив він.
За словами Крикунова, це пов’язано з відсутністю коштів для пільгових виплат.
КМДА традиційно виплачувала одноразову матдопомогу отримувачам пенсії на дітей-сиріт, сім’ям киян, які загинули при участі в “Революції гідності” або антитерористичній операції (АТО), сім’ям загиблих волонтерів, які забезпечували проведення АТО, Праведникам Бабиного Яру, жертвам політичних репресій та членам їхніх сімей, учасникам оборони Києва в складі формувань народного ополчення і батькам солдат строкової служби, які загинули в мирний час, малозабезпеченим сім’ям та отримувачам компенсацій за надання соціальних послуг та по догляду за інвалідом І групи або особам, які досягли 80-річного віку.
Також виплати призначалися киянам, які були тяжко травмовані при участі в “Революції гідності”, киянам-учасникам АТО, інвалідам І групи, розмір пенсії яких не перевищує 2 прожиткових мінімумів для осіб, які втратили працездатність, а також інвалідам з дитинства.
У 2017 році Київська міська державна адміністрація виплатила одноразову матеріальну допомогу для 464,5 тис. киян на загальну суму близько 65,2 млн гривень з нагоди святкування Великодня.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас