UKRSIBBANK запускає акселератор разом з Radar Tech — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UKRSIBBANK запускає акселератор разом з Radar Tech

Особисті фінанси
63
UKRSIBBANK BNP Paribas Group разом з Radar Tech Fintech співпрацюватимуть з новими компаніями через спеціальний корпоративний прискорювач — акселератор.
Наприкінці березня ми почали приймати заявки. Для відбору учасників запрошені представники різних бізнес напрямків банку, вони ж будуть у складі виборчої комісії, а в подальшому супроводжуватимуть проекти у якості менторів. У фінал потраплять 10 стартапів, що працюватимуть у навчально-експериментальних умовах для тестування своїх ідей. Банк сприятиме експертам, у них з’явиться унікальна можливість не тільки модернізувати банківську систему, а й зануритися у всі тонкощі процесів: онлайн безпеки, автоматизації та спрощення алгоритмів, глобальної бази даних, залученості персоналу.
«Для банку акселератор — це хороша можливість довести свою здібність змінюватися, для стартапів — гарна нагода співпрацювати з міжнародною компанією, адаптуючи свій продукт до потреб не тільки локального бізнесу, — зазначив заступник голови правління з питань роздрібного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group Костянтин Лежнін. — Ми переконані, що завдяки акселератору ми зможемо віднайти багато цінних ідей і визначних проектів. Талановиті підприємці заслуговують, щоб їх ідеї мали змогу створювати банк майбутнього.»
Нагадаємо, що UKRSIBBANK BNP Paribas Group не вперше проводить подібні заходи. Минулого року ми запустили масштабний проект «Час відростити ріг» — всеукраїнську серію битв стартапів, організовану для українських IT та фінтехкомпаній.
Цього разу, фокусуючись на потребах клієнтів, ми шукаємо не тільки класичні fintech-стартапи,a й плануємо охопити всі напрямки діяльності і технологій банку як масштабної корпорації.
Реєструйтеся на Radar Tech вже зараз.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас