Центробанк Китаю вважає, що криптовалюти загрожують юаню — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Центробанк Китаю вважає, що криптовалюти загрожують юаню

Фінтех і Картки
394
Народний банк Китаю (PBoC) виклав свій порядок денний на майбутній рік під час телефонної конференції, присвяченій монетарній політиці.
У той час як віце-керуючий PBoC Фань Іфей високо оцінив прогрес в дослідженнях і розробках в галузі цифрових валют, він підкреслив, що одним з трьох пріоритетів на 2018 рік буде забезпечення цілісності китайського юаня.
Для цього, сказав Фань, агентство буде зміцнювати свої нормативні заходи як всередині країни, так і з зовнішніми гравцями, щоб «протистояти різним видам криптовалют».
Загалом, у виступі Фаня мало говорилося про розвиток криптовалют і багато про те, як вони можуть підірвати фінансове здоров’я в Китаї.
На початку березня колишній керуючий Чжоу Сяочуан також критично оцінив криптовалютну спекуляцію і відчутні ризики, які вона представляє для фінансової стабільності країни.
Раніше в цьому місяці агентство з нагляду за безпекою громадської інформації при Міністерстві громадської безпеки заявило про те, що воно розширює сферу інтернет-моніторингу і тепер вона поширюватиметься на зарубіжні криптовалютні обмінники і біржі, які надають послуги громадянам Китаю.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас