Honda призупинить випуск седана Accord — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honda призупинить випуск седана Accord

Фондовий ринок
768
Японська автомобілебудівна компанія Honda Motor Co. має намір призупинити виробництво свого флагманського седана Accord на заводі в Мерісвіллі (штат Огайо) в цілому на 11 днів протягом найближчих чотирьох місяців для того, щоб привести виробництво автомобілів у відповідність з попитом.
Працівники заводу (близько 4,2 тис. осіб) можуть взяти на цей час оплачувану або неоплачувану відпустку або приходити на роботу і займатися іншими завданнями, цитує слова представника заводу видання Dow Jones.
За даними сайту WardsAuto.com, на кінець лютого нерозпроданих автомобілів Accord вистачало на те, щоб забезпечити попит протягом понад 100 днів, що є дуже слабким показником для ринку. У січні-лютому продажі Accord в США впали на 12,9% в річному вираженні, до 37,43 тис.
Згідно з даними Autodata Corp., за перші два місяці цього року японські компанії Honda, Toyota і Nissan продали в Штатах в два рази більше седанів, ніж “велика трійка” американських автовиробників, які активно зміщують фокус на виробництво більш вигідних позашляховиків і пікапів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас