Для клієнтів "Михайлівського" продовжили умови реструктуризації кредитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для клієнтів "Михайлівського" продовжили умови реструктуризації кредитів

Кредит&Депозит
2404
У Фонді гарантування вкладів фізичних осіб пролонгували умови реструктуризації для позичальників-фізосіб банку “Михайлівський” за всіма споживчими бланковими кредитами та овердрафтами.
Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.
“Фонд гарантування пролонгував на період з 1 квітня до 11 липня 2018 року умови реструктуризації кредитної заборгованості фізичних осіб за всіма споживчими бланковими кредитами/овердрафтами, наданими ПАТ “Банк Михайлівський”. Позичальники, які вже погодились та погодяться на умови реструктуризації, матимуть право обслуговувати кредити за діючими умовами, тобто 0,1% на місяць (1,2% річних) за строковою заборгованістю та в розмірі подвійної облікової ставки НБУ за простроченою заборгованістю. Це передбачено рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування від 29 березня 2018 року”, – йдеться в повідомленні.
На сьогодні можливістю реструктурувати заборгованість вже скористалися понад 13,2 тисячі позичальників, з яких 7,5 тисяч здійснили повне погашення заборгованості за кредитом.
Детальні умови реструктуризації, зокрема реквізити рахунку банку, а також інформація про те, яким чином позичальники зможуть погодитися із зазначеними умовами, можна знайти на офіційному сайті ПАТ “Банк Михайлівський”.
Слід також наголосити, що ТОВ “ФК “Фагор” та ТОВ “ФК “Плеяда”, які намагаються оспорити права ПАТ “Банк Михайлівський” на кредитний портфель, не мають права вимагати погашення заборгованості від позичальників ПАТ “Банк Михайлівський” за кредитними договорами з банком. Колишнім керівникам банку та фінансових компаній в рамках кримінальних проваджень оголошені підозри та на поточні рахунки накладені арешти. Тому у позичальників безпідставно вимагають сплати заборгованості на рахунки інших невідомих компаній.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас