Долар дешевшає до євро, ієна відновила підйом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар дешевшає до євро, ієна відновила підйом

Валюта
432
Долар США в четвер слабо дешевшає відносно євро, при цьому ієна відновила підйом на тлі посилення неприйняття ризику.
Трейдери скорочують валютні позиції в очікуванні великодніх канікул, що починаються в більшості країн Європи і США з 30 березня.
Євро 29 березня коштував $1,2316 в порівнянні з $1,2308 на закриття попередніх торгів у Нью-Йорку.
Курс нацвалюти США опустився на 0,2% до ієни – до 106,66 ієни. Аналітики Morgan Stanley рекомендують купувати пару долар/ієна, відзначаючи її привабливість відразу за кількома показниками.
Євро в парі з японською валютою подешевшав на 0,1%, до 131,35 ієни.
Доларовий індекс знижується вперше за три сесії в очікуванні даних про доходи та витрати населення США, які містять індикатор інфляції, що відстежується Федеральною резервною системою.
Згідно з консенсус-прогнозом економістів, опитаних The Wall Stret Journal, витрати американців збільшилися в лютому на 0,2%, доходи – на 0,4%. Індекс PCE Core, на який звертає увагу Федрезерв, ймовірно, зріс на 0,2% в порівнянні з січнем і на 1,6% в річному вираженні. Дані будуть оприлюднені о 15:30 мск.
Зустріч президента Південної Кореї і лідера КНДР Кім Чен Ина намічена на 27 квітня 2018 року, оголошено за підсумками попередніх переговорів між сторонами в четвер.
“Президент Мун Чже Ін і північнокорейський лідер Кім Чен Ин зустрінуться в Палаці миру в селі Панмунджом на південній частині від кордону”, – йдеться у повідомленні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас