Вигідна розстрочка на купівлю заставного майна від Укрсоцбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вигідна розстрочка на купівлю заставного майна від Укрсоцбанку

Особисті фінанси
222
Купівля заставного майна в банку – надійний варіант придбання нерухомості. Укрсоцбанк зробив таку покупку вигідною завдяки новій програмі розстрочки на заставне майно.
Укрсоцбанк запропонував клієнтам унікальну програму розстрочки для придбання заставного майна. Придбати вподобану квартиру, будинок або земельну ділянку фізичні особи можуть в розстрочку на строк до трьох років і з мінімальної переплатою завдяки відсотковій ставці від 9,99% річних.
Переваги придбання заставного майна в банку очевидні. Це не лише вигідна ціна об’єкта, але й юридична чистота угоди. Адже майно, що купується, знаходиться у власності банку, а отже, пройшло усі юридичні перевірки, відтак угода купівлі-продажу не має ризиків, притаманних купівлі об’єктів нерухомого майна на вторинному ринку. Ознайомитися з переліком об’єктів, доступних для придбання на умовах вигідної розстрочки від Укрсоцбанку, можна на сайті hitzalog.com.ua.
Придбати заставну нерухомість можна в розстрочку на строк до трьох років, з першим внеском від 30%. Відсоткова ставка на розстрочку до року становить 9,99% річних, до двох років – 11,99%, до трьох років – 13,99% річних. Форма погашення – ануїтетна. Додаткових комісій з боку банку немає.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас