Південноафриканська компанія готова поставляти комплектуючі для українських Мі-24/Мі-17 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Південноафриканська компанія готова поставляти комплектуючі для українських Мі-24/Мі-17

Фондовий ринок
852
Південноафриканська оборонна Paramount Group пропонує Україні співпрацю в програмі імпортозаміщення в оборонно-промисловому комплексі (ОПК) і готова постачати лопаті несучого гвинта для українських бойових вертольотів Мі-24/Мі-17.
Як повідомила прес-служба Асоціації виробників озброєння та військової техніки (AUDM), можливості залучення Paramount Group до програми імпортозаміщення з Мі-24/Мі-17 армійської авіації Сухопутних військ ЗСУ обговорювалася під час міжвідомчої наради за участю потенційного закордонного постачальника, що відбулася днями в українському військовому відомстві.
Paramount Group презентувала учасникам наради можливості групи з постачання композитних лопатей для вертолітної техніки в інтересах українського військового замовника, а також переваги і результати заводських випробувань композитних комплектуючих.
Згідно з оцінками, оприлюдненими українським військовим держзамовником за підсумками наради, композитні лопаті Paramount Group можуть розглядатися як аналог існуючих штатних лопатей несучого гвинта армійських Мі-24/Мі17 за умови отримання позитивних результатів відповідних випробувань, наголошується в повідомленні.

Довідка Finance.ua:

  • Південноафриканська оборонна Paramount Group працює на світовому ринку озброєнь з 1994 року.
  • Спеціалізується на розробці, зокрема, бойових систем аерокосмічного і морського призначення, бронетехніки.
  • Має замовників у 28 країнах.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас