AliExpress запустить сервіс спільних покупок зі знижками до 50% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

AliExpress запустить сервіс спільних покупок зі знижками до 50%

Фондовий ринок
633
До розпродажу 28 березня адміністрація онлайн-рітейлера AliExpress запустила сервіс зі знижками при здійсненні спільних покупок. Її старт приурочено до восьмої річниці торговельного майданчика.
Про це повідомляє AIN з посиланням на представників компанії.
Новий механізм повинен забезпечити зростання активності на майданчику. Після купівлі і оплати товару клієнт отримає реферальне посилання, яким зможе поділитися з друзями. Якщо другий покупець оформить угоду протягом перших 24 годин, обидва отримають товар за спеціальною ціною — дисконт може досягати 50%.
Його дія поширюватиметься на обмежений список з 700 позицій (електроніка, одяг, товари для дітей). Через певний час асортимент нового сервісу планують розширити на більшу частину товарів з AliExpress і більш дорогого магазину Tmall.
У разі, якщо запрошенням не скористаються, замовлення за знижкою скасовується, а організатор отримає свої гроші назад. Пропозиція дійсна в усіх країнах, де здійснюються операції AliExpress.
Також повідомляється, що китайський стартап PDD досяг капіталізації в $1,5 млрд, пропонуючи користувачам знижки за спільні покупки.
За матеріалами:
ain.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас