Уніка отримала акредитацію АССА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уніка отримала акредитацію АССА

Особисті фінанси
37
Страхова компанія «Уніка» отримала акредитацію роботодавців АССА (The Association of Chartered Certified Accountants), що підтверджує відповідність вимогам і високим стандартам навчання персоналу та підвищення кваліфікації фахівців у галузі фінансів та бухгалтерського обліку.
Таким чином, Уніка дістала офіційне підтвердження того, що надає своїм працівникам можливості для навчання та підвищення кваліфікації, забезпечуючи доступ до спеціальних ресурсів АССА, яка є міжнародним стандартом, що дає змогу компаніям порівнювати свою діяльність із навчання та розвитку працівників із міжнародними еталонами.
АССА — глобальна професійна асоціація, яка об’єднує фахівців у галузі фінансів та обліку. Основна мета її діяльності — розвиток фінансової професії у світі. Налічується 188 000 членів АССА і 480 000 студентів АССА в 181 країні. Понад 8500 компаній, що підтримують високі стандарти навчання та розвитку фінансових фахівців, мають статус акредитованого роботодавця АССА.
Олена Ульє, голова правління Страхової компанії «Уніка»: «Отримання статусу акредитованого роботодавця АССА насамперед підтверджує націленість СК «Уніка» на розвиток своїх фахівців у галузі фінансів та бухгалтерського обліку відповідно до найкращих світових стандартів і підтвердження їхнього професійного рівня. Сподіваюся, що підтримка АССА сприятиме подальшому професійному зростанню наших колег, що, своєю чергою, позитивно позначиться на розвитку нашого бізнесу загалом».
За матеріалами:
Уніка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас