Бізнес в стилі Діджитал: ПУМБ і Київстар запустили проект для підприємців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бізнес в стилі Діджитал: ПУМБ і Київстар запустили проект для підприємців

Особисті фінанси
60
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) і Київстар запустили проект для розвитку малого бізнесу. Нова пропозиція дозволить автоматизувати та підвищити ефективність процесів, а також значно скоротити витрати.
Тепер при наявності або відкритті корпоративного рахунку в ПУМБ клієнту буде запропоновано підключити комплекс бізнес-послуг від Київстар: CRM-систему, мобільну АТС, а також встановити IP-телефонію. У рамках партнерської програми учасники зможуть скористатися бізнес-пропозицією за пільговими тарифами.
Так, наприклад, при підключенні CRM-системи клієнти банку отримають 3 місяці безкоштовного користування, мобільного АТС – 1 місяць, а при установці IP-телефонії – знижку в розмірі 30%.
Підприємці зможуть віддалено приймати замовлення, контролювати терміни та виконання завдань; дзвонити на стаціонарні та мобільні номери безпосередньо з CRM; оформляти безкоштовні поштові скриньки; обмінюватися інформацією, зберігати та редагувати робочі документи разом з колегами. Управління процесами здійснюватиметься за допомогою інтернету і не потребує інвестицій у дороге обладнання, що також є однією з основних переваг даної пропозиції.
«CRM-система «Бітрікс24» та IP-телефонія дозволять корпоративним клієнтам ПУМБ автоматизувати бізнес-процеси, підвищивши тим самим ефективність відділу продажів і обслуговування. А мобільна АТС дасть можливість працювати без прив’язки до офісу і не пропускати дзвінків від клієнтів», – каже Євген Кражан, директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку Київстар.
«ПУМБ – банк, що зростає динамічно, і який вже сьогодні в рамках Digital ПУМБ пропонує малому бізнесу віддалене рішення своїх фінансових, валютних і юридичних питань. Думаючи про клієнта і розвитку його бізнесу, ми пішли ще далі і у співробітництві з Київстар, одним з найпрогресивніших телекомунікаційних операторів, запропонували підприємцям необхідні інструменти для розвитку й ведення їх бізнесу разом з відкриттям рахунку.» – коментує директор департаменту по роботі з малим бізнесом ПУМБ Олена Рудик.
Більш детально ознайомитися з пропозицією можна за телефоном: 0 800 503 703 або за посиланням.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас