Інвестувати просто з Радабанк! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвестувати просто з Радабанк!

Особисті фінанси
28
Який спосіб інвестування є найпростішим та найпопулярнішим? Звичайно ж, це банківський депозит. Адже для того щоб займатися інвестиційною діяльністю потрібні вузькоспеціалізовані знання й навички. Депозит же дуже простий в роботі, не потрібно відстежувати тенденції ринку, курси валют та інші фактори. Єдине що потрібно – це вибрати банк, віддати на зберігання суму й чекати встановленого терміну. Така простота і робить банківський депозит найзатребуванішим способом інвестування серед громадян України.
Радабанк пропонує своїм клієнтам вигідні умови та високі процентні ставки по депозитах. Завдяки широкому вибору депозитних програм, Ви зможете підібрати для себе найбільш оптимальний варіант.
Ще одним величезним плюсом інвестування у вигляді банківського депозиту, є те, що він нейтралізує негативний вплив інфляції. Наприклад, поклавши суму в 25000 гривень на депозит «ОГО!» на термін 370 днів в Радабанк Ви заробляєте 3943 гривні. А якщо відкриєте депозит за допомогою системи дистанційного обслуговування WEB-банкінг або мобільного додатка RB24 – то отримаєте бонус за програмою лояльності + 0,5% до ставки і Ваш дохід складе 4068 гривень. Саме ця депозитна програма займає 4 місце за дохідністю серед пропозицій більш ніж 25 банків України!
Радабанк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, так, залишивши гроші на зберігання в банку ви не ризикуєте жодної гривнею.
Клікайте на сторінку Депозити та вибирайте програму, яка підходить саме Вам!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас