НДУ запустив сервіс, який полегшує життя акціонерних товариств — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НДУ запустив сервіс, який полегшує життя акціонерних товариств

Фондовий ринок
441
26 березня 2018 року ПАТ «Національний депозитарій України» (НДУ), в рамках впровадження європейських стандартів обслуговування, запустив електронну послугу з формування реєстрів власників цінних паперів.
Як повідомили порталу Finance.ua в Національному депозитарії України, тепер процедура подачі розпорядження на формування реєстру власників цінних паперів займає кілька хвилин і доступна 24/7.
Все, що необхідно клієнтам НДУ – мати електронний підпис і печатку, а також зареєструватися в клієнтському кабінеті на сайті https://my.csd.ua.
Для подачі розпорядження достатньо зробити кілька кліків. В оновленому меню знаходиться сервіс, який надає можливість заповнити електронну форму розпорядження і відправити її натисканням однієї кнопки.
Зазначимо, стандартна форма розпорядження раніше заповнювалася вручну і в паперовій формі відправлялася в Центральний депозитарій поштою або з кур’єром. Залежно від місцезнаходження клієнта НДУ і оперативності роботи поштових або кур’єрських служб підготовка документа, його відправка і очікування, поки він пройде всі етапи перевірки, могла займати до півмісяця.
Запуск електронного сервісу 26 березня 2018 року стартує в дуже важливий період в житті акціонерних товариств. Традиційно в квітні проходять річні загальні збори акціонерів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас