На виборах в Зімбабве буде використовуватися ідентифікація за відбитками пальців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На виборах в Зімбабве буде використовуватися ідентифікація за відбитками пальців

Світ
171
Уряд Зімбабве оголосив, що підписав контракт з американською компанією Ipsidy для постачання техніки, яка ідентифікує виборців за відбитками пальців.
Зроблено це для того, щоб виключити дублювання голосуючих на майбутніх виборах в 2018 році, пише The Next Web.
Апаратне і програмне рішення для усунення дублювання, яке буде поставлятися компанією Ipsidy, буде включати в себе автоматизовану систему ідентифікації відбитків пальців AFIS. Компанія Ipsidy була обрана після міжнародного тендеру на надання послуг з публікації бюлетенів для голосування. Контракт був підписаний Зімбабвійською виборчою комісією.
“Ми дуже раді тому, що ЦВК Зімбабве обрала цей варіант серед всіх конкурентів в рамках тендеру. Ця нагорода являє собою визнання ефективності та цінності платформи Ipsidy на африканському ринку виборів”, – заявив Томас Сок, головний технічний директор Ipsidy.
Компанія займеться складанням списку виборців, грунтуючись на їхніх відбитках пальців. Також Ipsidy забезпечить міжнародний стандарт для бюлетенів. Це допоможе виключити повторне голосування.
Контракт з Ipsidy підписаний через кілька місяців після того, як екс-президент Роберт Мугабе пішов з посади президента Зімбабве після кількох десятиліть на цій посаді. Раніше Мугабе звинувачували в маніпулюванні виборами, щоб залишитися на посаді президента.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас