ПУМБ підтримав всесвітню акцію Lots of Socks — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ підтримав всесвітню акцію Lots of Socks

Особисті фінанси
14
У 2018 році 21 березня у всьому світі пройшла масова акція LOTS OF SOCKS, ініційована міжнародною організацією Down Syndrome International. У цей день люди, які виражають толерантність і підтримку людям з синдромом Дауна, одягнули яскраві, непарні шкарпетки, гольфи або гетри, або зайву шкарпетку, як символ додаткової хромосоми. За допомогою таких незвичайних аксесуарів вони змогли відчути себе не такими, як усі.
ПУМБ третій рік поспіль підтримав ініціативу. 21 березня співробітники банку висловили підтримку людям з синдромом Дауна у 4 київських офісах ПУМБ, а також в Одеському Регіональному центрі. Колеги передали в київський БФ «Даун Синдром» і одеську БО «Сонячні діти» фінансову допомогу на суму 41 516 грн. У порівнянні з попереднім роком, співробітники банку зібрали в 2 рази більше коштів.
Всі зібрані кошти підуть на фінансування програм з розвитку дітей з синдромом Дауна: логопедичний розвиток, психологічну підтримку і розвиток, загальну корекцію розвитку (заняття з корекційним педагогом), фізичний розвиток (заняття з кінезіотерапевтом).
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас