Поліція пояснила, навіщо прийшла на завод АТЕК — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поліція пояснила, навіщо прийшла на завод АТЕК

Кримінал
650
Слідчі дії в будівлях заводу «АТЕК» проводилися за санкцією суду і здійснювалися у справі про незаконне заволодіння майном цієї компанії.
Про це інформує департамент комунікації Нацполіції України.
“Слідчі Нацполіції проводили комплекс необхідних слідчих дій (на заводі АТЕК – ред.) в рамках розслідування кримінального провадження за фактом можливого незаконного заволодіння майном. Такі слідчі дії відбуваються на території кількох регіонів держави. Вони здійснені під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури України”, – йдеться у повідомленні.
У поліції поінформували, що Головним слідчим управлінням Нацполіції здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 («Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем») Кримінального кодексу України.
В рамках досудового розслідування цього кримінального провадження перевіряються можливі факти незаконного заволодіння майном ПрАТ «АТЕК» на загальну суму понад 54 млн. гривень.
“Сьогодні, 23 березня, такий комплекс необхідних слідчих дій слідчі Головного слідчого управління Нацполіції проводять за процесуального керівництва Генеральної прокуратури України та на підставі судових рішень – на території кількох регіонів держави”, – зазначається у повідомленні.
Як повідомлялося, раніше у п’ятницю в “Нацкорпусі” заявили, що правоохоронці заблокували їхній штаб на території столичного заводу “АТЕК”.
Речник Нацполіції Ярослав Тракало сказав, що поліція проводить слідчі дії на заводі “АТЕК”, де розташована база “Національного корпусу”.
До території заводу також прибув народний депутат, лідер “Нацкорпусу” Андрій Білецький. Він заявив, що це приміщення на території заводу “АТЕК” належить рекрутинговому центру “Азов”.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас