Ryanair вивчить можливість відкриття нових баз в Україні та запуску внутрішніх рейсів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ryanair вивчить можливість відкриття нових баз в Україні та запуску внутрішніх рейсів

Фондовий ринок
391
Ірландський лоу-кост авіаперевізник Ryanair вивчить можливість відкриття нових баз в Україні, крім Львова і Києва, а також вивчить можливість запуску внутрішніх рейсів.
Про це повідомив CEO Ryanair Майкл О’Лірі під час прес-конференції, присвяченій приходу авіаперевізника в Україну, в аеропорту “Бориспіль” (Київ) у п’ятницю.
“Ми будемо вивчати можливість відкриття внутрішніх рейсів. Будемо сподіватися, можливо, у не дуже віддаленому майбутньому, говорити навіть про відкриття баз не лише в Києві та у Львові, а також в інших містах України”, – сказав він.
Як повідомлялося, аеропорти “Бориспіль” і “Львів” у п’ятницю, 23 березня, підписали договори з лоу-кост авіаперевізником Ryanair про початок польотів в Україну. Компанія вже почала продаж квитків на українські рейси в системі бронювання.
Присутній на заході президент України Петро Порошенко повідомив, що Ryanair розпочне польоти в жовтні 2018 року і запустить рейси за 10 напрямами з Києва, за п’ятьма зі Львова і в перший рік роботи перевезе 1 млн українців.
У свою чергу, М.О’Лірі його поправив: “Ми не очікуємо, що буде мільйон українців за перші 12 місяців роботи. 40% це будуть європейські мандрівники, які приїжджатимуть в Україну. Очікуємо за перший рік 850 тис. пасажирів, а за другий рік, можливо, перейдемо межу в 1 млн”.
За його словами, Україна стає дуже привабливою туристичною точкою. “Ми очікуємо, що привеземо сотні тисяч європейців у Київ, у Львів, а з часом, можливо, в Одесу, в інші міста”, – додав голова Ryanair.
Він подякував міністру інфраструктури України Володимиру Омеляну і його команді за “дуже жорсткі переговори, які тривали останні місяці” і додав, що компанія має наснагу, готова швидко розростатися, розвивати свою присутність у країні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас