Стало відомо про умову відкриття представництва Ryanair в Україні - джерело — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо про умову відкриття представництва Ryanair в Україні - джерело

Фондовий ринок
2271
Ірландський лоукост-перевізник Ryanair запускає рейси з Києва і Львова вже у жовтні, якщо ж діяльність авіакомпанії в Україні буде успішною, наступним кроком стане відкриття представницького офісу в Україні.
Про це повідомили джерела, наближені до переговорного процесу.
Як розповів співрозмовник агентства, Ryanair запустить рейси з Києва і Львова в Європу вже в жовтні.
Він додав, що в новій угоді “перевізник отримав рівні умови для початку роботи в аеропорту “Бориспіль” (через зрив переговорів з яким торік авіакомпанія відмовилася від планів на Україну) і Ryanair буде працювати згідно з новою публічною офертою.
“Якщо все “злетить”, компанія успішно працюватиме, то наступним кроком буде відкриття представницького офісу в Україні”, – підкреслив співрозмовник агентства.
За його словами, в аеропорту “Бориспіль” чекають на приріст пасажиропотоку не менше ніж на 100 тисяч осіб. Загалом в аеропорту, що демонструє один з найвищих темпів зростання в Європі, прогнозують річний приріст пасажиропотоку близько 20%.

Довідка Finance.ua:

  • 21 березня на засіданні Кабінету міністрів прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що аеропорт “Бориспіль” успішно завершив переговори з лоукост-авіакомпанією “Ryanair”.
  • Як відомо, в липні 2017 року ірландська авіакомпанія Ryanair скасувала запланований вихід на український ринок через те, що київський аеропорт не виконав угоду і став на сторону авіакомпаній з високими тарифами, зокрема “Міжнародні авіалінії України”.
  • Однак в січні 2018 року міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що переговори з “Ryanair” перебувають на завершальному етапі – і локуостер може прийти на ринок України до кінця зими. Але згодом він уточнив, що Ryanair почне літати в Україну з осені 2018 року.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас