Райффайзен Банк Аваль узяв участь в Економічному форумі Австрія-Україна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффайзен Банк Аваль узяв участь в Економічному форумі Австрія-Україна

Кредит&Депозит
63
Райффайзен Банк Аваль узяв участь в Економічного форумі Австрія-Україна, який відбувся на минулому тижні в Києві та Львові з нагоди офіційного візиту в Україну Федерального Президента Австрії Александра Ван дер Белена.
Захід став потужною демонстрацією активної співпраці між нашими країнами: у складі делегації в Україну приїхали 40 представників австрійських компаній разом із Віце-президентом Палати Економіки Австрії паном Ріхардом Шенцом. За прямими іноземними інвестиціями Австрія посідає 10 місце серед країн-інвесторів в Україну.
Перед учасниками заходу виступили як Президент Австрії, так і Президент України Петро Порошенко. Під час форуму відбулася також низка двосторонніх переговорів між представниками бізнесу двох країн.
«Участь у цих подіях представників високого рангу зі сфери політики та бізнесу є ще одним свідченням того, наскільки сильними й важливими є економічні зв’язки між Україною та Австрією, — зауважив Андреас Кеттлгрубер, директор департаменту обслуговування мультинаціональних компаній та торгового фінансування Райффайзен Банку Аваль.Бізнес-форуми, що відбулися у Києві та Львові, запропонували чудову платформу для австрійських та українських компаній для подальшого поглиблення існуючих взаємовідносин та особливо — використання нових можливостей для бізнесу».
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас