День фінансів, 19 березня: злодії проти майнерів, терміналів і навіть футболістів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 19 березня: злодії проти майнерів, терміналів і навіть футболістів

771
Понеділок, 19 березня. День запам’ятався зухвалими пограбуваннями та протиправними діями.
Спокушання «криптою». На Волині зловмисники викрали і катували майнерів криптовалют. Так, під Луцьком двох чоловіків у віці 30 і 25 років утримували в підвалі будинку. Заручників жорстоко били і катували, вимагаючи грошей.
Пограбування по-українськи. У Києві пограбували термінал самообслуговування, розташований в приміщенні банку, за допомогою простої викрутки. Зловмисники обрали вихідний день, щоб не привертати до себе уваги. Однак викрадені гроші привласнити їм не вдалося, оскільки вони відразу потрапили в поле зору правоохоронців.
Крадіжка під час футболу. Злодії скористалися від’їздом форварда полтавської «Ворскли». Так, поки нападник полтавського клубу Владислав Кулач був у Києві, де його клуб грав з «Динамо», його квартиру обікрали. У нападника викрали 50 тис. доларів США та 10 тис. євро.
У Дубаї теж грабують. За повідомленнями газети Khaleej Times в Дубаї, місцева криптовалютна торгова платформа зловила співробітника, який крав криптовалюти. За попередніми даними, він привласнив собі 800 000 дирхамів (близько $218 000). Обвинувачений є експертом в управлінні системами криптовалютної торгівлі.
Сім тис. батьків у розшуку. В Україні 7 тис. осіб оголошені в розшук через несплату аліментів. Злісним неплатникам обмежують виїзд з України, користування авто, зброєю. Зазначимо, раніше міністр юстиції Павло Петренко повідомляв, що в Україні майже 62 тисячі осіб мають заборгованість зі сплати аліментів на термін більше року.
Принц повертає мільярди. Наслідний принц королівства Саудівська Аравія Мухаммед бен Салман розповів про те, скільки вдалося повернути до бюджету після розслідування корупційних схем за участю 11 принців і 4 діючих чиновників.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас