UKRSIBBANK підтримає 15-ту французьку весну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UKRSIBBANK підтримає 15-ту французьку весну

Особисті фінанси
39
UKRSIBBANK BNP Paribas Group вже 11 років віддано підтримує феєричне свято французької культури в Україні. П’ятнадцятий фестиваль «Французька весна в Україні», який триватиме протягом квітня, відкриється 31 березня на Софійській площі у Києві унікальною франко-українською вуличною виставою «Повітря». Загалом, Французька Весна «захопить» дев’ять міст України: Харків, Дніпро, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Львів, Одесу, Рівне та Бердичів.
Спільні франко-українські проекти знайдуть своє продовження у всіх царинах мистецтва: художніх виставках, театральних виставах, фото проектах, муралах, творчих зустрічах, і, звісно, у особливих кінопоказах. Цього року UKRSIBBANK BNP Paribas Group став ексклюзивним партнером кінопрограми фестивалю.
«Протягом 100 років BNP Paribas Group, частиною якої є UKRSIBBANK , підтримує кіномистецтво як у Франції, де кіно — це особлива легендарна культура, так і в усьому світі. Банк та кіно об’єднують спільні цінності такі, як творчість, уява та інновації, — розповів Костянтин Лежнін, Заступник Голови Правління з питань роздрібного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group. — Кіно — це одне з наших справжніх захоплень, яке банк поділяє зі своїми клієнтами. Ми прагнемо показати світові якомога більше справжніх перлин кінематографу: як класичних з витонченою грою акторів, так і сповнене неймовірними технологіями майбутнього. BNP Paribas підтримує різних режисерів, серед яких всесвітньо відомий Люк Бессон, так і сприяє появі нових талантів та заохочує молодих фільмейкерів створювати нові стрічки за допомогою мобільного телефону».
Кінопрограма відкриється 4 квітня ретроспективами екранізацій французьких бестселерів — «Роман з кіно». У рамках показів на великому екрані глядачі побачать історичні драми, детективні історії та мелодрами у найкращих традиціях французького кіно.
Особливістю Французької весни стануть допрем’єрні покази найактуальніших кіно-новинок французьких режисерів. Однією з головних подій кінопрограми обрано стрічку «Заздрісниця», допрем’єрний показ якої у Києві 19 квітня особисто презентують актриса Дара Томброфф та режисери Давид і Стефан Фоенкіноси.
На вже традиційних для «Французької весни» «Довгих ночах короткого метру» 13-14 квітня в Києві, 14 квітня в інших містах покажуть вибірку найкращих короткометражок з міжнародних фестивалів у Каннах, Клермон-Феррані, Нью-Йорку та Торонто.
Перед кожним показом приємною ноткою до перегляду французького кіно будуть розваги та смачні сувеніри від UKRSIBBANK. У яскравій фотозоні усі бажаючі зможуть зберегти приємні спогади про подорож до світу Французького кіно. Отримати свої світлини можна буде за посиланням.
Сhercher le printemps! Шукайте позитивні зміни!
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас