Подорожчання авіапального позначається на собівартості перевезень, але ціну на квиток формує конкуренція - МАУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Подорожчання авіапального позначається на собівартості перевезень, але ціну на квиток формує конкуренція - МАУ

Фондовий ринок
175
Авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” (МАУ, Київ) відзначає вплив на роботу ринку зростання вартості авіапального, проте це навряд чи позначиться на кінцевій ціні авіаквитків.
“Дуже відчуваємо зростання пального, уважно прислухаємося до прогнозів. Очевидно, це позначиться на ціновій політиці, можливо, збільшимо розмір паливних надбавок. Але при цьому не факт, що пасажири відчують це на собі від того, що зросте загальна ціна квитків. Вона все одно буде відрегульована за законами конкуренції”, – таку думку висловила в коментарі агентству “Інтерфакс-Україна” директор з комунікацій авіакомпанії Євгенія Сацька.

Довідка Finance.ua:

  • Компанія “Міжнародні авіалінії України” заснована в 1992 році. З’єднує Україну більш ніж з 50 містами і ключовими пунктами Європи, Азії, Америки, Африки, Близького Сходу і країн СНД і забезпечує стикування з маршрутами авіакомпаній-партнерів у більш ніж 3 тис. міст світу. МАУ виконує понад 1100 регулярних рейсів на тиждень.
  • В даний час до складу флоту МАУ входить 41 авіалайнер різних модифікацій, включаючи 28 середньомагістральних Boeing-737 NG.
  • 100% акцій МАУ перебувають у приватній власності, одним з її кінцевих бенефіціарів є бізнесмен Ігор Коломойський.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас