Стало відомо, які премії від держави отримають призери Паралімпійських ігор — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, які премії від держави отримають призери Паралімпійських ігор

Казна та Політика
1422
Українські призери XII зимових Паралімпійських ігор, що пройшли в південнокорейському Пхенчхані 9-18 березня цього року, отримають від держави грошові винагороди в розмірі від $55 тис. до $125 тис. кожен, повідомив виконуючий обов’язки міністра молоді і спорту України Микола Даневич.
“Інформуємо громадськість, що держава виплатить нашим Чемпіонам і призерам XII зимових Паралімпійських ігор грошові винагороди на загальну суму понад 90 млн грн. Нагадую, що наші паралімпійці отримають за I місце – $125 тис.; за II місце – $80 тис.; за III місце – $55 тис.”, – написав Н.Даневич на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок.
В. о. міністра опублікував скан-копію відповідного наказу по міністерству №1187 від 19 березня за його підписом, в якому вказано загальний фонд винагороди у розмірі $3 млн 440 тис.
XII зимові Параолімпійські гри пройшли в південнокорейському Пхенчхані з 9 по 18 березня. Атлети розіграли 80 комплектів нагород: паралімпійці змагалися в біатлоні, керлінгу на візках, лижних і гірськолижних видах спорту, пара-сноуборді, а також у следж-хокеї.

Довідка Finance.ua

  • Паралімпійська команда України посіла шосте місце в медальному заліку зимових Ігор-2018, що завершилися в Пхенчхані.
  • На рахунку команди сім золотих, сім срібних та вісім бронзових медалей.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас