Лондонський будинок художника Джона Констебля виставлено на продаж за $5,6 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лондонський будинок художника Джона Констебля виставлено на продаж за $5,6 млн

Світ
106
Будинок відомого британського художника 19-го століття Джона Констебля в Лондоні виставлено на продаж за 4 млн фунтів стерлінгів ($5,6 млн), йдеться в повідомленні британської компанії Savills Plc.
Таунхаус в георгіанському стилі, побудований близько 200 років тому, є пам’ятником архітектури. Він розташований на півночі британської столиці, в безпосередній близькості від найбільшого парку Великого Лондона Хемпстед-хіт. Парк неодноразово відображений на картинах художника, який орендував будинок на літо з 1819 року і перебрався сюди на постійне проживання в 1827 році.
У п’ятиповерховому будинку є три вітальні і три ванні кімнати, кабінет, душова, комора, гостьова ванна, а також балкон і внутрішній сад.
“Продаж будинку надає унікальну можливість пожити в культовому будинку в обстановці, яка надихнула Констебля на створення багатьох відомих робіт, – зазначає глава відділу житлової нерухомості компанії Savills Hampstead Пітер Брукс. – Крім багатої історії, будинок може похвалитися розташуванням в самому серці району Хемпстед і чудови мплануванням, яке майбутній власник зможе удосконалити”.

Довідка Finance.ua:

  • Дж.Констебль (1776-1837 роки) є одним з найвідоміших художників Великобританії. Він спеціалізувався на пейзажах; його роботи виставлені в Національній галереї та інших найбільших музеях світу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас