Понад 560 тыс. грн виплатила СГ "ТАС" за чотири пошкоджені VW — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 560 тыс. грн виплатила СГ "ТАС" за чотири пошкоджені VW

Особисті фінанси
106
Одразу чотири страхові випадки з автомобілями марки Volkswagen врегулювала нещодавно Страхова група «ТАС», виплативши їх власникам сумарно 564 642 грн.
Так, страхове відшкодування в розмірі 179 859 грн було перераховано власникові автомобіля VW Passat, пошкодженого в ДТП, що сталася на Львівщині. Водій застрахованого за договором КАСКО «Зелений коридор» автомобіля на слизькій дорозі не впорався з керуванням, й авто врізалося в дорожню огорожу. В результаті аварії було пошкоджено передню частину Passat, зокрема деформовано капот, розбито решітку радіатора й фари.
Водночас збитки власника пошкодженого внаслідок зіткнення з іншим транспортним засобом автомобіля VW Polo склали 170 000 грн. Саме цю суму перерахувала Страхова група «ТАС» на рахунок СТО, де здійснюватиметься відновлювальний ремонт автівки. Аварія, в якій було пошкоджено автомобіль, сталася в Києві. Водій Polo не оцінив дорожню обстановку, через що допустив зіткнення з авто, що рухалось перед ним. VW було застраховано СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО».
За аналогічних обставин сталася й аварія, в якій зазнав пошкоджень інший застрахований СГ «ТАС» автомобіль марки VW – Golf. ДТП сталося в Рівному. Водій вчасно не зорієнтувався на дорозі та допустив зіткнення з іншим транспортним засобом. За висновком експертів, сума збитку, заподіяного власникові застрахованого за договором «Правильне КАСКО» автомобіля внаслідок ДТП, склала 107 383 грн. В рамках своїх зобов‘язань за договором Страхова група «ТАС» оперативно здійснила виплату страхового відшкодування у вказаному розмірі, перерахувавши кошти власникові Golf.
В свою чергу, за інший пошкоджений в ДТП автомобіль тієї ж моделі СГ «ТАС» виплатила страхове відшкодування в розмірі 107 400 грн. Водій автівки, застрахованої за програмою «4 зірки» договору «ЄвроКАСКО», не впорався з керуванням, в результаті чого автомобіль врізався в дорожню огорожу та злетів в кювет. Інцидент стався на Закарпатті.
Нагадаємо, Страхова група «ТАС» є одним з лідерів ринку автострахування України. Так, згідно з останніми даними профільного видання Insurance TOP, СГ «ТАС» посідає друге місце на ринку як обов‘язкової, так і добровільної автоцивілки, входить в «десятку» найкрупніших страховиків на ринку КАСКО та є безперечним лідером ринку «Зеленої картки».
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас