День фінансів, 16 березня: пенсії не всім, спрощення працевлаштування в Польщі, життя за цифрове безсмертя — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 16 березня: пенсії не всім, спрощення працевлаштування в Польщі, життя за цифрове безсмертя

977
П’ятниця, 16 березня. День не відзначився яскравими подіями і новинними приводами, але все ж таки кілька вартих уваги нам вдалося відшукати:
Хто в Україні може залишитися без пенсії? У 2018 році майже кожен 20-й українець пенсійного віку не зможе отримати пенсію через брак стажу. І кількість таких українців буде зростати з кожним роком.
НБУ збирає інформацію про дефолти в українських банках. Нацбанк стурбований станом кредитних портфелів банків і їх втратами при переході на міжнародні стандарти фінансової звітності 9-го покоління.
Який відсоток українців не хоче переїжджати за кордон? 65% українців не хочуть змінювати країну проживания найчастіше ж про бажання переїзду за кордон вказували респонденти до 35 років.
Нацбанк визначив сім стратегічних цілей на середньострокову перспективу. Національний банк має чітке бачення і програму на забезпечення цінової і фінансової стабільності.
Львів може стати першим обласним центром України без маршруток. Транспортна комісія депутатів Львівської міської ради підтримала петицію городян про повну відмову від приватних перевізників на користь електротранспорту та автобусів
Польща має намір спростити процедуру працевлаштування іноземців. Нові положення будуть готові до літніх канікул. Вони також покликані поліпшити громадянам України умови ведення бізнесу у Польщі.
Американський стартап пропонує цифрове безсмертя. Стартап Nectome, заснований дослідниками з Массачусетського технологічного інституту (MIT), пропонує послугу заморозки людського мозку разом зі всією збереженою там інформацією, щоб потім, при відкритті способу оцифрування “зліпка” нейронів мозку, відтворити людський розум. Попереджають – послуга на 100% смертельна.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас