Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк запрошують на святкування Міжнародного дня клієнта — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк запрошують на святкування Міжнародного дня клієнта

Кредит&Депозит
94
Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк вже вп’яте святкують Міжнародний день клієнта і запрошують всіх клієнтів відвідати відділення банків 19 березня 2018 року.
В цей день для них підготовлені традиційні акційні умови обслуговування:
  • знижка за кредитами готівкою,
  • пільговий курс купівлі-продажу готівкової валюти,
  • акційні умови відкриття та обслуговування пакетів послуг.
У цей день у відділеннях Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку буде діяти подовжений режим роботи: відділення відкриються на 15 хвилин раніше і будуть працювати до останнього клієнта. Святкову атмосферу створить приємна музика, а також солодкі “компліменти” кожному клієнту.Всі, хто зателефонує 19 березня в контакт-центри банків, зможуть отримати оптимістичний гороскоп від робота Алли – для цього достатньо сказати їй слово “гороскоп”.
Крім вигідних продуктових пропозицій у відділеннях, Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк на своїх сторінках в соціальних мережах Facebook та Instagram проведуть конкурс з розіграшем призів – 10 квитків на фестиваль Atlas Weekend, який пройде у Києві з 4 по 8 липня 2018 року. Для участі у розіграші необхідно зробити селфі на фоні відділення одного з банків і розмістити його на вашій особистій сторінці в мережі Facebook або Instagram. Детальні умови акції шукайте на сторінці Укрсоцбанку у Facebook.
Міжнародний день клієнта щорічно святкується 19 березня. Вперше його відзначили у 2010 році за ініціативою підприємців Латвії і Росії. Але сьогодні багато компаній по всьому світу користуються можливістю подякувати клієнтам за довіру та успішну співпрацю, що робить 19 березня дійсно Міжнародним днем клієнта.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас