"RwS bank" присвоєно рейтинг uaА+ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"RwS bank" присвоєно рейтинг uaА+

Кредит&Депозит
66
Рішенням рейтингового комітету Рейтингового агентства “Стандарт-Рейтинг” оновлено довгостроковий кредитний рейтинг “RwS bank” за національною шкалою на рівні uaA+.
Банк з рейтингом uaA+ характеризується високою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Рівень кредитоспроможності чутливий до впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов.
Рішення про підвищення кредитного рейтингу «RwS bank» було прийнято відповідно до результатів аналізу підсумків роботи банку за 2017 рік.
За чотири квартали минулого року, в порівнянні з тим же періодом 2016 року, виросли майже всі ключові показники дохідності банку. Так, процентні доходи становили 12,566 млн. грн., комісійні доходи – 32,325 млн. грн., результат від операцій з іноземною валютою – 1,282 млн. грн., чистий процентний дохід – 10,105 млн. грн.
Банк продовжував активно розвивати свій бізнес. В серпні 2017 року «RwS bank» почав емісію платіжних карт Національної системи «Простір» з чіпом міжнародного стандарту EMV CPA. В жовтні 2017 року «RwS bank» став партнером системи міжнародних грошових переказів «Welsend». Реалізувати переводи в даній системі можна в чотирьох валютах: гривня, долар США, євро та російський рубль. Система «Welsend» представлена в більш ніж 1000 пунктах обслуговування клієнтів в містах України та більше ніж в 23000 пунктах за її межами.
Таким чином, згідно з даними звітності «RwS bank» забезпечив високий запас регулятивного капіталу та нормативів ліквідності, продовжує нарощувати об’єми бізнесу, а також забезпечив приріст процентних, комісійних доходів та результату від операцій з іноземною валютою.
Відповідні фактори і дозволили Агентству “Стандарт-Рейтинг” підвищити рейтинг «RwS bank» до uaА+.
За матеріалами:
РВС Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас