Названо дату презентації нових продуктів Apple — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо дату презентації нових продуктів Apple

Фондовий ринок
948
Компанія Apple оголосила дату щорічної конференції для розробників WWDC 2018. Захід пройде з 4 по 8 червня 2018 року в Сан-Хосе в McEnery Convention Center в штаті Каліфорнія.
В рамках заходу будуть представлені останні версії операційних систем macOS, iOS, watchOS і tvOS, а також низка нових гаджетів компанії. Зазначається, що серед гостей очікуються тисячі розробників Apple зі всього світу. Реєстрація учасників завершиться 22 березня. Наприкінці лютого стало відомо, що корпорація Apple в кінці 2018 року планує випустити три нові моделі iPhone.
Це буде смартфон з найбільшою діагоналлю дисплея за весь час існування компанії, оновлена версія iPhone X і бюджетна версія телефону.
iPhone з великим дисплеєм отримав кодову назву D33. Корпус смартфона за величиною буде приблизно таким самим, як у iPhone 8 Plus, але екран збільшиться приблизно на дюйм через дизайн, як у iPhone X.
Можливо, пристрій вийде у варіанті з двома сім-картками, однак це ще не остаточне рішення виробників. Також повідомлялося, що всі майбутні модифікації iPhone планують випускати без кнопки “Додому” (Home). Таким чином смартфон остаточно втратить дизайн, затверджений творцем Стівом Джобсом.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас