Ярославський займеться оновленням аеропорту Дніпра — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ярославський займеться оновленням аеропорту Дніпра

Фондовий ринок
511
Український бізнесмен, власник групи DCH Олександр Ярославський, який раніше проводив реконструкцію міжнародного аеропорту “Харків”, займеться оновленням міжнародного аеропорту в Дніпрі.
Таку інформацію підтвердив міський голова Дніпра Борис Філатов у вівторок.
“Скажу відразу: так, це правда. Так, я займаюся. Так, новий аеропорт буде”, – написав він на своїй сторінці в мережі Facebook.
Крім того, джерело, близьке до переговорів, повідомило агентству “Інтерфакс-Україна”, що також були проведені переговори про участь в оновленні аеропорту і з бізнесменом Ігорем Коломойським. Останній є співвласником фінансово-промислової групи “Приват”, яка володіє компанією “Галтера”, якій у 2009 році Фонд держмайна продав 94,572% акцій авіакомпанії “Дніпроавіа”, що управляє аеропортом Дніпра.
Б. Філатов, зокрема, повідомив, що реалізацію проекту буде контролювати президент України Петро Порошенко.
Група DCH за 20 років роботи в Україні розвивала різні інвестиційні проекти, серед яких УкрСиббанк, проданий міжнародній групі BNP Paribas, Черкаський “Азот”, “Київстар”, підготовка інфраструктури Харкова до Євро-2012. Поточні пріоритетні напрями діяльності бізнес-групи – фінанси, виробництво будматеріалів, будівництво, девелопмент, готельний бізнес. Структура активів DCH представлена, зокрема, Міжнародним аеропортом “Харків”, готелем Khаrkiv Palace 5*, мережею ТРЦ “Караван”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас