З 5 березня Банк Альянс приєднався до програми "Бонус до депозиту" від Finance.ua та Minfin.com.ua — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З 5 березня Банк Альянс приєднався до програми "Бонус до депозиту" від Finance.ua та Minfin.com.ua

Кредит&Депозит
91
Завдяки співпраці ПАТ «БАНК АЛЬЯНС» з порталами Finance.ua та Minfin.com.ua, фізичні особи отримають «Бонус до депозиту» до +1,3% річних до вкладу!
Наприклад, при мінімальній сумі вкладу в 15 тис. гривень розміщених на строк 6 місяців, у фізичних осіб з’явилася можливість отримувати прибуток до 18% річних + 1% річних додаткової винагороди від партнерів банку «Мінфін» і «Finance.ua».
Щоб отримати більше від депозитів ПАТ «БАНК АЛЬЯНС», необхідно зробити лише кілька кроків:
  1. Зайдіть за посиланням http://minfin.com.ua/deposits/bonus/ http://deposit.finance.ua/ та заповніть заявку на бонус.
  2. Відкрийте депозит «Ощадний» або «Капітальний» на суму від 15 тис. гривень терміном від 3 місяців у будь-якому відділенні ПАТ «БАНК АЛЬЯНС».
  3. Підтвердіть факт оформлення депозиту за спеціальною формою на сайті порталу за посиланням: http://deposit.finance.ua/confirm/#cta-steps або https://minfin.com.ua/deposits/bonus/confirm/
  4. Протягом 32 днів отримайте винагороду від порталу «Мінфін».
От і все! Ви вже заробляєте більше на своєму депозиті!
«Участь ПАТ «БАНК АЛЬЯНС» в акції «Бонус до депозитів», яку проводить найпопулярніший сайт про фінанси і бізнес «Мінфін», є підтвердженням надійності та сучасності Банку, а також дозволяє клієнтам отримати нові можливості від розміщення власних заощаджень» – говорить Антон Нєженцев, Директор з розвитку роздрібного бізнесу ПАТ «БАНК АЛЬЯНС».
Детальна інформація на сайті https://minfin.com.ua/deposits/bonus/, або за телефоном гарячої лінії порталу «Мінфін» – (044) 392 47 40.
За матеріалами:
Альянс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас