Депозити в Банку “Глобус” - серед найнадійніших — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депозити в Банку “Глобус” - серед найнадійніших

Особисті фінанси
49
Це підтвердили підсумки рейтингу агентства “Стандарт-Рейтинг” (Україна)
Банк “Глобус” – серед найкращих за підсумками Двадцятого “Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів”. Про це повідомило Рейтингове агентство “Стандарт-Рейтинг” (Україна).
Банк “Глобус” поліпшив свої позиції в рейтингу, хоча вже довгий час перебував в групі з найвищою оцінкою надійності депозитів. Тепер він закріпився в ТОП-15 рейтингу.
За 2017 рік банк наростив чисті активи на 12,27%. “Глобус” завершив 2017 рік з чистим прибутком в сумі 6,53 млн. грн. Чистий комісійний дохід банку був майже в 2,5 рази більшийза його чистий процентний дохід. Активи йпасиви банку щодо валютних ризиків були збалансовані – на 01.01.2018 співвідношення між активами і зобов’язаннями в іноземній валюті, за даними НБУ, становило майже 100%.
Голова Правління Банку “Глобус” Сергій Мамедов, аналізуючи підсумки рейтингу, акцентував увагу на тому, що “торік Банк “Глобус” продемонстрував стрімке зростання за всіма основними напрямками. Особливо активно ми розвиваємося на роздрібному ринку. “Глобус” – безсумнівний лідер на ринку іпотечного кредитування і провідний гравець на ринках автокредитування та кредитування малого і середнього бізнесу. Щоб кредитувати, потрібен відповідний фінансовий ресурс. Оскільки “Глобус” – це банк з приватним українським капіталом, у нас основних джерел фондування два – гроші наших акціонерів і депозити фізичних осіб”.
З результатами рейтингу Ви можете ознайомитися на сайті standard-rating.biz
За матеріалами:
Глобус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас