Формула-1 повертається до України! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Формула-1 повертається до України!

Особисті фінанси
317
На «Першому автомобільному» починається сезон Формули-1.
Після довготривалої перерви Формула-1 повертається до України. Вже з 23 березня 2018 року українські шанувальники автоспорту зможуть повною мірою насолодитися телевізійними трансляціями Формули-1 сезону 2018.
Формула-1 повертається до України!
Це стало можливим завдяки зусиллям компанії «Рено Україна» та Медіагрупи «Автоцентр». Всі бажаючі зможуть побачити в прямому ефірі весь гоночний уїк-енд, включаючи тренувальні та кваліфікаційні заїзди, та звичайно ж, недільну гонку. Всього в цьому році заплановано проведення 21 етапу.
Коментувати кваліфікаційні заїзди і гонки буде Максим Подзігун – відомий український спортивний коментатор, «український голос Формули-1». Максим є ведучим багатьох автоспортивних події, в тому числі DTM, WRC, Moto GP та інш., але багато вболівальників знають його саме за веденням королівських перегонів, які він коментує з 2006 року.
Формула-1 повертається до України!
Після кожного Гран-прі в ефірі «Першого автомобільного» виходитимуть фінальні репортажі з повним аналізом гоночного уїк-енду, повторами найцікавіших подій гонки, прогнозом наступного туру Формули-1. Разом з вами ми спробуємо зазирнути за лаштунки найбільш престижних автомобільних гонок на планеті. Крім того, оперативні новини про Формулу-1 можна буде прочитати на сайті autocentre.ua і в кожному номері журналу «Автоцентр».
«Перший автомобільний» телеканал входить в пакети трансляцій 263 кабельних операторів ринку України, в тому числі таких великих компаній, як Воля Кабель, Бриз, Сана плюс, Фрегат ТВ, Мережа Ланет, Еверест, Кабельне телебачення, Вокар-Холдінг, ТВКОМ, Горизонт, НКТВ, Шторм-ТВ, Платформа ТВ, Діджітал Скрінз, Мережа Ланет, Глобал Медіа Комунікейшн, ОТТ Україна, ТЕНЕТ, Індастріал Медіа Нетворк, Контент-Трейдинг, Мегого.
Будьте з нами!
The race is on!
Головний партнер трансляцій – компанія «Рено Україна».
За матеріалами:
autocentre.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас