Потрібна банківська карта – замовте в смартфоні! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Потрібна банківська карта – замовте в смартфоні!

Особисті фінанси
69
Альфа-Банк Україна надає можливість дистанційного замовлення карти в оновленій версії мобільного додатку Альфа-Мобайл Україна. Тепер будь-який клієнт банку може замовити картку просто зі свого смартфону.
В онлайн переведено всі найбільш затребувані послуги – те, заради чого потрібно було ходити до відділення, стало доступним на екрані гаджету. Перелік цих сервісів поповнило замовлення кредитних або платіжних карт, емітованих Альфа-Банком Україна.
Тепер для того, щоб стати клієнтом банку, потрібно лише мати смартфон. Замовити карту може будь-хто, завантаживши додаток на натиснувши при першому вході «Стати клієнтом».
Асортимент кредитних і платіжних карт сподобається навіть найвимогливішому клієнту: у додатку можна замовити і кредитну карту, і карти з кеш-беком, і карти преміум-класу, і спеціальні карти для гравців World of Tanks.
Будь-який діючий клієнт може замовити додаткову карту, натиснувши після входу «Карти», у правому верхньому куті натиснути «Додати карту», вибрати карту, натиснути на позначку візка, заповнити дані, натиснути «Оформити карту».
І найголовніше – щоб отримати замовлену та випущену карту, до відділення також приходити не потрібно! Доставка карти обговорюється з клієнтом та доставляється у зручні для нього місце та час.
Після отримання карти, просто у додатку Альфа-Мобайл Україна можна активувати карту, встановити PIN і кодове слово.
Опція замовлення карти доступна в останній оновленій версії мобільного додатку Альфа-Мобайл Україна. Для тих, хто ще не оновив додаток, це можна зробити тут – https://alfabank.ua/mb
Підтримка клієнтів у додатку здійснюється у вбудованому чаті. А найближчим часом буде додано підтримку бота Алли в Viber, Telegram і Facebook.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас