Стало відомо про кількість туристів, які відвідали Україну торік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо про кількість туристів, які відвідали Україну торік

Світ
718
Президент Національної туристичної організації, радник першого віце-прем’єр-міністра – міністра економічного розвитку і торгівлі України Іван Ліптуга заявив про те, що минулого року Україну відвідало 14,6 млн іноземців, що майже на мільйон більше в порівнянні з попереднім роком.
“Збільшилася кількість іноземців у 2017 році – до 14,6 млн, десь на мільйон в порівнянні з попереднім роком”, – сказав експерт.
При цьому Ліптуга нагадав, що в 2013-му Україну відвідало 25 млн іноземних туристів, а в 2014-му – 12,5 млн. Відтоді кількість приїжджаючих потроху зростає.
На першому місці серед країн, з яких туристи їдуть в Україну, – Молдова, на другому – Білорусь, на третьому – Росія. Збільшилася кількість людей, які приїжджають із Туреччини, а також Ізраїлю.
“Звісно, треба вести роботу з популяризації країни в інших регіонах і континентах, тому що традиційна наша аудиторія зосереджена в Центральній і Східній Європі, це в основному пострадянські країни, які звикли до нашого рівня сервісу”, – визнав чиновник.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас