Audi і китайська FAW створять два СП в Китаї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Audi і китайська FAW створять два СП в Китаї

Фондовий ринок
295
Німецька автомобільна компанія Audi AG і автовиробник FAW-Volkswagen, який є спільним підприємством німецького концерну Volkswagen AG і китайської автомобільної First Automobile Works (FAW Group), створять два спільні підприємства (СП) в Китаї, повідомляється в спільному релізі компаній.
Одна з компаній стане дистриб’ютором спільної продукції Audi і FAW-Volkswagen, інша займеться розробкою нових схем мобільності та надання цифрових послуг. Очікується, що обидві нові компанії почнуть свою діяльність до кінця 2018 року.
FAW і Audi підписали меморандум про взаєморозуміння зі створення двох нових компаній для здійснення продажів, а також поліпшення мобільності і якості цифрових послуг. Завдяки цим заходам ми зможемо кардинально реструктурувати наш бізнес у Китаї”, – йдеться в повідомленні.
У січні 2017 року Audi вже повідомляла про розширення партнерства з FAW в Китаї. Компанії тоді вирішили спільно виробляти протягом найближчих п’яти років нові моделі електромобілів. Договір також передбачає співпрацю компаній в сфері фінансових послуг. Зокрема, китайська компанія зобов’язалася допомогти німецькій обслуговувати швидко зростаючий попит з боку китайських клієнтів.

Довідка Finance.ua:

  • Німецька автомобілебудівна компанія Audi Group входить до складу концерну Volkswagen Group.
  • Заснована в 1909 році.
  • FAW – найстаріша автомобілебудівна компанія Китаю, випускає легкові й комерційні автомобілі всіх класів на основі власних досліджень і розробок.
За матеріалами:
ПРАЙМ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас