День фінансів, 6 березня: нові літаки Антонова, санкції проти російських банків, реформи не для МВФ, Україна і 4G — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 6 березня: нові літаки Антонова, санкції проти російських банків, реформи не для МВФ, Україна і 4G

869
Вівторок, 6 березня, був наповнений планами на майбутнє і різноманітними пропозиціями:
“Антонов” і нові літаки. Підприємство заявило про створення принципово нових літаків. Цей план має бути розроблений робочою групою, до складу якої увійдуть фахівці “Антонова” і Укроборонпрому.
Депутати і “євробляхи”. За словами голови підкомітету ВР з питань вдосконалення Податкового кодексу депутата Олександра Кірша, що власники авто на єврономерах таки повинні будуть заплатити символічний внесок до державного бюджету.
Українці і тарифи на електроенергію. Глава Національної комісії, що здійснює держрегулювання в сферах енергетики і комунальних послуг Дмитро Вовк повідомив, протягом якого часу українцям можна очікувати істотного зниження тарифів на електроенергію.
Санкції та банки з російським капіталом. Президент затвердив продовження санкцій проти російських банків. Згідно з рішенням санкції у вигляді “запобігання виведенню капіталів за межі України на користь пов’язаних з банками осіб” застосовані до чотирьох банків.
При цьому Президент також зазначив, що Ми робимо реформи не для МВФ. Петро Порошенко заявив, що останні півроку в Україні були дуже насичені реформами, але влада робить реформи не для Міжнародного валютного фонду, а для кого ж? Читайте тут.
Податки та бізнес. Президент і декілька депутатів висловилися за те, щоб уже з 2019 р. скасувати податок на прибуток, замінивши його податком на виведений капітал. Прихильники закону кажуть, що це прискорить зростання економіки України, противники – що в бюджеті утворюється дірка від недонадходжень, перекрити яку буде складно.
Україна і 4G. У розвиток зв’язку нового покоління в Україні буде інвестовано не менше 20 мільярдів гривень. Про це сказав президент України Петро Порошенко під час вручення ліцензії переможцям 4G-тендеру.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас