У коді Instagram виявлено нову функцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У коді Instagram виявлено нову функцію

Технології&Авто
570
У пакеті програм Android від Instagram (APK) знайдено значок портретного затвора камери Stories, повідомляє ZN з посиланням на TechCrunch.
Зазначається, що подібна функція дозволить користувачам створювати стилізовані портрети із застосуванням ефекту боке або іншими ефектами освітлення.
Представники Instagram відмовилися коментувати інформацію про цю функцію. Як підкреслює видання, соціальна мережа може зовсім відмовитися від її офіційного релізу.
Варто відзначити, що більшість смартфонів включають в себе портретну функцію в своїх власних додатках камери. Але користувачі все частіше записують контент за допомогою камер In-app Stories в Instagram і Snapchat, які пропонують розширене редагування і спеціальні ефекти.
Крім того, на даний момент невідомо, чи буде режим портретної орієнтації Instagram тільки одним налаштуванням чи включатиме більше способів стилізації зображення.
Судячи з того, що файл для функції Rewind позначений в коді прошивки як Reverse, режим “Портрет” може також запускатися під іншим ім’ям.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас