У Польщі МАУ вважають дешевшим від Ryanair (опитування) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Польщі МАУ вважають дешевшим від Ryanair (опитування)

Світ
1067
Польські пасажири визнали українську авіакомпанію МАУ найдешевшою в країні.
Про це повідомляє ЦТС.
Українська компанія, на думку опитаних пасажирів, пропонує квитки, вартість яких нижча, ніж у найбільших лоукостерів Європи – Ryanair (2-е місце в рейтингу), Wizz Air (3-є місце), easyJet (4-е місце).
“Перемога Міжнародних авіаліній України пояснюється дешевими авіаквитками цього перевізника на далекомагістральних рейсах з пересадкою в Києві – в тому числі на популярних у польських пасажирів напрямках: Бангкок, Нью-Йорк, Близький Схід або Центральна Азія”, – йдеться в звіті польського авіаційного порталу Pasazer, який проводив опитування пасажирів.
Погіршення оцінки лоукостерів портал Pasazer пояснює доплатами і штрафами, які пасажири змушені платити після придбання квитка.
“Оцінка недорогих перевізників, ймовірно, погіршується через те, що, незважаючи на дуже низькі базові тарифи, пасажири мусять доплачувати за всі додаткові послуги… Проте, оцінка мандрівників погіршилася, оскільки, в кінцевому підсумку, їм доводиться платити більше, ніж вони очікують від реклами або їм здається на початку процесу бронювання”, – пояснюють експерти.
Також під час опитування пасажири визначили найкращі авіакомпанії, які літають в/з Польщі, в інших номінаціях. У категорії “найкраща бюджетна авіакомпанія” перемогу здобув угорський перевізник Wizz Air.
Найкращим класичним перевізником на коротких дистанціях був визнаний польський LOT, на далекомагістральних маршрутах – Qatar Airways. Найкращою чартерною авіакомпанією Польщі була визнана чеська Travel Service.
Найпунктуальнішим перевізником пасажири визнали німецьку Lufthansa, а найкомфортнішим – Emirates. Найсмачніші обіди забезпечує, на думку опитаних, авіакомпанія Turkish Airlines.

Довідка Finance.ua:

  • Частка МАУ на польському ринку пасажирських авіаперевезень становить 0,48% (дані за 2016 рік).
  • Українська компанія літає в Польщу за двома напрямками: Київ-Варшава і Київ-Краків.
  • Лідируючі позиції в Польщі займають Ryanair (31,87%), LOT (22,43%), Wizz Air (20,61%).
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас