Evraz зберіг один український актив — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Evraz зберіг один український актив

Фондовий ринок
496
Після продажу рудника “Суха Балка” і Дніпровського металургійного заводу (ДМЗ) Evraz зберіг один український актив – транспортну компанію ТОВ “ЄвразТранс Україна” (Дніпро).
Як повідомив віце-президент групи “Євраз”, керівник дивізіону “Україна” Денис Новожонов на прес-конференції в Дніпрі у вівторок, “Євраз” не володіє акціями Південного ГЗК (Кривий Ріг Дніпропетровської обл.).
“Євраз” на ПГЗК не присутній, а наміри акціонерів не коментую”, – сказав Д.Новожонов.
За його словами, “У “Євраз-Україна” залишився один актив – “ЄвразТранс Україна”, який займається перевезеннями, в тому числі до теперішнього часу забезпечує “Суху Балку”. “Хороша компанія, і з нею ми залишаємося в Україні”, – сказав Д.Новожонов.
Як повідомлялося, в число активів групи раніше входило ТОВ “Торговий дім “Євраз Україна”(Дніпро), яке здійснює діяльність з реалізації залізної руди, вугільного концентрату і коксу, ТОВ “ЄвразТранс Україна” (Дніпро), здійснює діяльність з надання послуг організації перевезення вантажів, ТОВ “Євраз Україна” (Дніпро), яке здійснює діяльність з надання консультаційних послуг з питань комерційної діяльності та управління суб’єктам господарювання групи “Євраз”
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас