United Airlines запропонує співробітникам замість премій лотерею - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

United Airlines запропонує співробітникам замість премій лотерею - ЗМІ

Світ
234
Американська авіакомпанія United Airlines розглядає можливість заміни квартальних бонусів співробітникам на проведення лотереї з призами, повідомляє Інтерфакс з посиланням на Chicago Business Journal.
Як випливає зі службової записки, що є в розпорядженні видання, президент компанії Скотт Кірбі пропонує скасувати бонуси, які становлять приблизно 1,2 тис. доларів на рік, на можливість участі в розіграші.
Розігруватися будуть грошові призи в сумі від 2 тис. до 40 тис. доларів, машини і туристичні путівки. Крім того, раз на квартал буде проводитися розіграш одного суперпризу – 100 тис. доларів.
Співробітникам не сподобалася ініціатива керівництва – петиція із закликом не допустити введення лотереї набрала понад 1 тис. підписів на сайті Change.org.
Вони також незадоволені тим, що конкуренти, включаючи Jet Blue, Southwest Airlines, American Airlines, Alaska Air і Virgin America, надали своїм працівникам додаткові бонуси в розмірі 1 тис. доларів слідом за зниженням податку на прибуток підприємств, тоді як United Airlines не стала цього робити.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас