ЄС ухвалив рішення продовжити санкції для Януковича і його соратників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄС ухвалив рішення продовжити санкції для Януковича і його соратників

Казна та Політика
133
Рада Європейського Союзу ухвалила рішення продовжити санкції проти екс-президента України Віктора Януковича і його соратників.
Як повідомили в Раді ЄС, відповідне рішення було ухвалене в понеділок у рамках засідання Ради ЄС з питань збереження навколишнього середовища. Санкції продовжено на рік для 13 осіб. Рішення має бути оприлюднено в Офіційному журналі ЄС.
Нагадаємо, 6 березня 2014 року ЄС ввів санкції у вигляді заморожування активів проти колишніх українських чиновників часів президентства Януковича за зловживання з державними фінансами і порушення прав людини.
Востаннє санкції продовжували рік тому.
Зокрема, у списку санкцій перебувають разом з Януковичем його син Олександр, екс-прем’єр Микола Азаров, колишній голова МВС Віталій Захарченко, екс-генпрокурор Віктор Пшонка та його син Артем, екс-голова АП Андрій Клюєв, колишній заступник міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк, колишній перший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов, екс-міністр доходів і зборів Олександр Клименко, екс-міністр енергетики Едуард Ставицький, екс-міністр освіти Дмитро Табачник, олігарх Сергій Курченко.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас