Аварії на тепломережах в Харкові розслідуються як службова недбалість — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аварії на тепломережах в Харкові розслідуються як службова недбалість

Казна та Політика
202
За фактом серії великих аварій, що трапилися на тепломережах в Харкові протягом останніх 10 днів, розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 267 (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України, повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.
“Прокуратура Харківської області процесуально керує у кримінальному провадженні за фактом службової недбалості, у результаті якої відбулося 7 масштабних аварій на тепломережах протягом 10 днів… Поліція слідчим шляхом перевірить, яким чином і в якому обсязі виділялися і використовувалися кошти на підготовку до зимового періоду, хто відповідальний за готовність комунального господарства до роботи”, – йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, з 22 лютого в Шевченківському, Київському, Немишлянському, Індустріальному, Слобідському і Основ’янському районах Харкова сталася серія аварій на тепломагістралях.
Через пориви труб без тепла залишилося понад 700 об’єктів (житлових будинків, навчальних закладів, медичних установ і т. д).
Раніше, в жовтні 2017 року керівництво міськвиконкому та відповідних комунальних підприємств заявляли про готовність мереж до опалювального сезону.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас