Заслужена нагорода ПУМБ - TRADE AWARD 2017 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Заслужена нагорода ПУМБ - TRADE AWARD 2017

Світ
53
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) отримав нагороду TRADE AWARD за успішне співробітництво та високу якість експертизи у сфері торгового фінансування у 2016/2017 році.
Відзнака була присвоєна світовим лідером на ринку банківських послуг COMMERZBANK, у рамках візиту якого Директор представництва Commerzbank AG у Києві пан P. Kozlinski вручив Заступнику голови правління ПУМБ Олексію Волчкову TRADE AWARD 2017, оцінивши також кваліфікацію та рівень підготовки спеціалістів банку.
«Ми дуже раді, що наші зусилля були оцінені таким банком-партнером, як Commerzbank AG, що не потребує представлення. Це визнання стало можливим завдяки копіткій роботі групи професіоналів, які люблять і цінують свою роботу. Потрібні роки для підготовки фахівців, які структурують складні операції і перевіряють відвантажувальні документи за акредитивами на якісно високому рівні у відповідності з усіма міжнародними стандартами з урахуванням значної кількості думок і практик за документарними операціями» – зазначив Олексій Волчков.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас