У травні на український ринок вийде новий зернотрейдер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У травні на український ринок вийде новий зернотрейдер

Аграрний ринок
1172
Sierentz Global Merchants (СГМ), компанія екс-менеджерів Louis Dreyfus, офіційно розпочала свою роботу 2 лютого, зосередившись головним чином на експорті зерна з Чорноморського регіону, про що повідомив головний виконавчий директор Девід Охайон, пише Reuters.
Reuters раніше повідомляв про плани запуску Sierentz Global Merchants (SGM) у Європі в жовтні 2017 р. після реєстрації компанії в Подексі (Швейцарія). Видання повідомляє, що SGM має намір розпочати активну експортну діяльність у травні 2018 року.
Нагадаємо, що Девід Охайон, колишній керівник зернового підрозділу Louis Dreyfus, залишив компанію разом з колегами в серпні 2017 року після розбіжностей з керівництвом компанії.
Sierentz управляється членами сім’ї Louis-Dreyfus, окремо від глобальної групи Louis Dreyfus Company, в якій Охайон пропрацював понад 25 років.
Охайон заявив, що торгова компанія спочатку зосередить свою увагу на експорті зерна з Чорноморського регіону приватним і державним покупцям в Африці, на Близькому Сході та в Азії.
“Ми маємо намір почати роботу в Чорноморському регіоні, торгувати на європейських ринках і поступово розширювати нашу присутність, щоб мати більш глобальний підхід до торгівлі зерном, а також іншою продукцією, якщо ми побачимо, що для цього є можливість”, — сказав Охайон в інтерв’ю Reuters.
SGM налагодила співпрацю з фермерами, виробниками і агрохолдингами в тих країнах, які будуть забезпечувати їх зерном для поставок на світовий ринок, сказав він.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас