СГ "ТАС" виплатила чверть мільйона гривень за пошкоджену вантажівку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" виплатила чверть мільйона гривень за пошкоджену вантажівку

Особисті фінанси
64
Аварія, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» автомобіль DAF, сталася на Київщині.
На трасі, де в той час проводились ремонтні роботи, внаслідок чого там було організовано односторонній рух, в авто клієнта компанії несподівано на повній швидкості врізався автомобіль Ford Scorpio, водій якого вирішив піти на обгін вантажівки. Між тим, виконати маневр йому не вдалося, Ford занесло і сталося зіткнення. Від потужного удару вантажівку розвернуло й машина перекинулась.
Внаслідок ДТП було серйозно пошкоджено водійську кабіну застрахованого авто. За висновком експертів, загальні збитки компанії, якій належить DAF, склали 250 тис. грн.
Саме цю суму в рамках своїх зобов‘язань за укладеним договором «Правильне КАСКО» й виплатила Страхова група «ТАС», перерахувавши відшкодування на рахунок СТО, де здійснюватиметься ремонт автомобіля.
Нагадаємо, за інформацією впливового профільного видання Insurance TOP, Страхова група «ТАС» вже впродовж багатьох років стабільно входить в число лідерів ринку автострахування України. Так, згідно з останніми даними, компанія посідає друге місце на ринку обов‘язкової та добровільної «автоцивілки», очолює рейтинг страхових компаній, що працюють на ринку «Зеленої картки», та входить в «десятку» найпотужніших страховиків на ринку КАСКО.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас